Billetter

BILLETTER

 

FRI ENTRÈ • PRISUDDELING • AFTERPARTY

 

Filmkraft 2018 åbner dørene kl. 10.30. Kl. 11 byder vi velkommen med officiel åbning. I løbet af dagen kan du se de nominerede kortfilm, opleve juryen på scenen, se kortfilm fra tidligere vindere og høre et oplæg om alternative finansieringsmuligheder ved Christian Andersen fra Swulli Film. Dagen afrundes med Prisuddeling kl. 17.30 og Afterparty kl. 19.30. Se det fulde program her

 

PRISUDDELING

Vær sikker på at få en plads i salen til Filmkraft Kortfilmfestival Prisuddeling 2018. Der er fri entré, og pladserne uddeles efter først til mølle. Personer med billetter er sikret en plads. Bliver du forhindret, bedes du afbestille, så billetten kan gå til en anden. Max. 2 billetter pr. ordre. Der er ialt 87 pladser i salen. 50 sættes i pre-booking. Resten er til "walk-ins".

 

AFTERPARTY

Filmkraft Afterparty er for deltagere, arrangører, jury og andre inviterede. Temaet er Håndbajere & Happere, og vi stiller an med øl, sodavand, vand, vin og lækre slices. Deltagende filmskabere ved prisuddelingen modtager credits i form af drikke- og madkuponer.

 

Vi skal hygge, vi skal netværke, vi skal fejre! :)

FILMKRAFT

Må filmkraften være med jer...

 

Filmkraft er en nordjysk baseret kortfilmfestival for filmskabere fra hele Danmark. Her mødes vi og hylder talenterne.. Og fremfor alt SÅ HYGGER VI!

 

Det hele er gratis og foregår hvert år lige inden sommeren.

Kommende events

 

Officiel åbning af tilmeldinger til Filmkraft

 

6. JANUAR 2019

 

 

Filmkraft 2019

 

DEADLINE: 26. april / FESTIVAL: 8. juni

Kontakt FK

 

Teglgårds Plads 1, 9000 Aalborg

(Biffen i Nordkraft)

 

info@filmkraft.dk

 

Festivalleder, Naja: 21699147

 

Copyright. All Rights Reserved