Præmier

BEDSTE KORTFILM

 

Vinderen af denne kategori er den kortfilm, der overordnet set har gjort størst indtryk på juryen. Præmien er doneret af Aarhus Filmværksted (AFV) og består af optageudstyr, teknisk assistance og postproduktionsfaciliteter til en værdi af 250.000 kr. til en ny filmproduktion.

MAYDAY TALENTPRIS

 

Mayday Talentprisen uddeles til den film, der udviser et særligt talent, som Filmkraft og Mayday Film ønsker at se mere til i fremtiden. Vinderen modtager postproduktionsfaciliteter og optageudstyr fra Mayday Film til en værdi af 25.000 kr. til produktionen af en ny kortfilm, der skal vises til Filmkraft det kommende år.

FILMKRAFT - THENEXTFILM

 

Vinderen af Filmkraft-NextFilm kategorien bliver inviteret til TheNextFilmFestival's internationale TalentCamp, og et udvalgt antal af de nominerede sendes direkte videre til TheNextFilmFestival i Odense senere på året.

ØVRIGE KATEGORIER OG PRISER

 

Bedste Instruktør, Bedste Manuskript, Bedste Fotograf, Bedste Lyd, Bedste Klipning, Bedste Skuespil (m/k), Publikumsprisen, Juryens Specialpris, Filmkraft Skolefilm - Northern Newbies

 

Alle øvrige kategorier modtager diplom samt sponsorgaver fra bl.a. Coolshop.

 

FILMKRAFT

Må filmkraften være med jer...

 

Filmkraft er en nordjysk baseret kortfilmfestival for filmskabere fra hele Danmark. Her mødes vi og hylder talenterne.. Og fremfor alt SÅ HYGGER VI!

 

Det hele er gratis og foregår hvert år lige inden sommeren.

Kommende events

 

Officiel åbning af tilmeldinger til Filmkraft

 

21. JANUAR 2019

 

 

Filmkraft 2019

 

DEADLINE: 1. maj / FESTIVAL: 8. juni

Kontakt FK

 

Teglgårds Plads 1, 9000 Aalborg

(Biffen i Nordkraft)

 

info@filmkraft.dk

 

Festivalleder, Naja: 21699147

 

Copyright. All Rights Reserved