JuryenLæs om Filmkraft-jurymedlemmerne

Juryen 2017

Biljana_450x280

Biljana Stojkoska

Skuespiller

Hermed en hilsen fra 1. jurymedlem - skuespiller Biljana Stojkoska, som er kendt fra både teater, film og TV. "Jeg er skuespilleruddannet fra New York og har arbejdet på en del film og tv-serier. Jeg laver også min egen webserie "Bette & Tallulah", og jeg elsker fortællinger i de korte formater, fordi de kan noget helt særligt. Jeg glæder mig helt vildt til at være en del af Filmkraft og se alle filmene. Jeg er spændt på at møde jer til festivalen! (foto: HEIN Photography)

 

 

Signe 450x280

Signe Nørfeldt Friborg

Aarhus Filmværskted

Signe er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet i 2015, og har de seneste år arbejdet med instruktører som Tue Biering, Hassan Preisler og Christian Lollike på Århus Teater. Siden barnsben har hun arbejdet som speaker hos diverse lydstudier, og arbejder i øjeblikket på Aarhus Filmværksted, hvor hun for nyligt har siddet i juryen for SPOT-festivalens filmudvælgelse.

Hermed en hilsen fra Signe: "Kære deltagere, Jeg glæder mig helt vildt til at se jeres præsentationer. For mig er det super vigtigt, at jeg kan se potentialet og talentet i filmen, så det ikke nødvendigvis bliver en konkurrence om hvem der har flest økonomiske midler til at formidle et budskab. Udførslen og grundigheden med de midler man har, er noget jeg lægger stor vægt på når jeg voterer, og jeg kan næsten ikke vente med at se, hvordan i gerne vil formidle jeres verdenssyn videre til mig. Det bliver en fornøjelse at møde jer i virkeligheden, og forhåbentlig få nogle super fede snakke, når forhænget er trukket for igen. Kærligste hilsner, Signe."

 

 

ErikOlsen_450x280.jpg

Erik Olsen

Olsen Lydproduktion

Erik Olsen - ejer af Olsen Lydproduktion - har arbejdet med lyd siden folkeskolen, hvor hans lærer bemærkede, han havde talent. Eriks far mente dog, han skulle have et "rigtigt arbejde", så Erik tog en maskinarbejderuddannelse. Dén har han aldrig haft brug for og har været lydtekniker siden 1989 og har lavet alt fra film- og tv-produktion, live musik og studie-optagelse.

Erik har lavet lyd til billede (reklamefilm, kortfilm, dubbing, dokumentarfilm ) professionelt siden 1995. Selvstændig siden 1997 med firmaet Olsen Lydproduktion, der bl.a. laver lyd på stort set alt hvad Maydayfilm Aalborg producerer. Af mere eksotiske opgaver kan nævnes arbejde på: Game of Thrones, Disney's Flyvemaskiner, Badehotellet, Nordskov, Rigtig Mænd og X-factor.