Filmkraft Bestyrelsen

Karin 450x280

Karin Fast

Filmkraft formand og daglig leder af Biffen i Nordkraft

Karin er den daglige leder af Biffen i Nordkraft, hvor Filmkraft afholdes. Hun var med til at starte biografen i 1989 og har siden arbejdet med både små og store film, specialvisninger og andre filmevents.

 

 

naja450x280

Naja Ravn-Jensen

Filmkraftkoordinator

Naja er vores koordinator, der samler alle enderne. Hun er uddannet kommunikatør og grafisk designer. Til daglig arbejder hun i Biffen i Nordkraft, som viser både små og store film. Hun har været med i teamet siden 2013, og i 2015 blev hun koordinator for festivalen.

 

 

kristian450x280

Kristian Jørgensen

Medarrangør og bestyrelsesmedlem

Kristian er en af grundlæggerne af Oscar Film og nu kreativ chef og partner i Mayday Film A/S. Han har siden 1998 beskæftiget sig med alle typer af produktioner med levende billeder, er uddannet i Medievidenskab og Kommunikation fra Aalborg Universitet, og har siden da produceret og idéudviklet en lang række reklame- og corporate film. Fra 2003-2007 var Kristian ejer af produktionsselskabet Smacmedia.

 

 

mads450x280

Mads Bang Pedersen

Medarrangør og bestyrelsesmedlem

Mads arbejder til dagligt som leder af Nordkraft Event, der administrerer fællesarealerne i Nordkraft og er ansvarlig for både den interne og eksterne kommunikation i og om Nordkraft, via bl.a. nordkraft.dk og Nordkraft på Facebook. Mads var med til at starte Filmkraft og var formand for foreningen frem til efteråret 2015.

 

 

Rolf3 450x280

Rolf Bekker

Teknisk assistance og bestyrelsesmedlem

Rolf er daglig leder på Station 10, der er et åbent mediehus for unge, som har lyst til at arbejde praktisk med projekter indenfor tv, radio, computerspil og musik i Aalborg Kommune.

 

 

Rune450x280

Rune Clemmensen

Teknisk assistance og bestyrelsesmedlem

Rune arbejder til daglig som tv-projektmedarbejder hos UngJamTv og Station 10. UngJamTv og Station 10 udgør sammen med TvUngdom paraply-organisationen TvUng, der sender ungdomstv, lavet af unge fra Aalborg, Jammerbugt - og Brønderslev Kommune, 3 timer om ugen på Kanal Nord.