Præmier

PRÆMIER

BEDSTE KORTFILM


Vinderen af denne kategori er den kortfilm, der overordnet set har gjort størst indtryk på juryen. Præmien er doneret af Aarhus Filmværksted (AFV) og består af optageudstyr, teknisk assistance og postproduktionsfaciliteter til en værdi af 250.000 kr. til en ny filmproduktion.


Læs mere om AFV

MAYDAY TALENTPRIS


Mayday Talentprisen uddeles til den film, der udviser et særligt talent, som Filmkraft og Mayday Film ønsker at se mere til i fremtiden. Vinderen modtager postproduktionsfaciliteter og optageudstyr fra Mayday Film til en værdi af 25.000 kr. til produktionen af en ny kortfilm, der skal vises til Filmkraft det kommende år.


Læs mere om Mayday Film

FILMKRAFT - THENEXTFILM


Vinderen af Filmkraft-NextFilm kategorien bliver inviteret til TheNextFilmFestival's internationale TalentCamp, og et udvalgt antal af de nominerede sendes direkte videre til TheNextFilmFestival i Odense senere på året.


Læs mere om TheNextFilm

ØVRIGE KATEGORIER OG PRISER


Bedste Instruktør, Bedste Manuskript, Bedste Fotograf, Bedste Lyd, Bedste Klipning, Bedste Skuespil (m/k), Publikumsprisen, Juryens Specialpris, Filmkraft Skolefilm - Northern NewbiesLæs mere om kategorier og priser

FILMKRAFT

Må filmkraften være med jer...


Filmkraft er en nordjysk baseret kortfilmfestival for filmskabere fra hele Danmark. Her mødes vi og hylder talenterne.. Og fremfor alt SÅ HYGGER VI!


Psssst... Det hele er gratis.

Kommende events


Filmkraft kortfilmfestival og Musikvideofestivalen Z!


FESTIVALDATO

VI SES TIL NÆSTE ÅR


TBA

Kontakt FILMKRAFT


Teglgårds Plads 1, 9000 Aalborg

(Biffen i Nordkraft).


Mail: info@filmkraft.dk

Copyright. All Rights Reserved